På denne siden vil vi fortelle litt mer om hva denne bloggen handler om og hvordan den ble til. Dette er informasjon vi tenker at du kommer til å ta nytte av.

Hva er tanken bak denne siden?

Tanken bak denne siden er å promotere sportsglede. Det er jo alltid bra å være aktiv. Det er noe som vi virkelig står for. Derfor vil vi gi enkel, god og konsis informasjon til deg som ønsker å være mer aktiv.

Det å være mer aktiv kan gjøre mange aspekter av livet vårt mye enklere og det er derfor vi ville starte denne siden.

Vi vil gi så mye informasjon som overhodet mulig. Det trenger ikke å være dyrt å trene. Du kan begynne hjemme, ved å jogge i nabolaget eller å gjøre styrkeøvelser hjemme. Det er ikke alle som alltid har tilgang til et treningssenter så derfor fokuserer vi en del på ting vi kan gjøre hjemme.

Hva vil du finne informasjon om på denne siden

Du vil finne informasjon om ulike sporter, blant annet skisport, langrenn, utholdenhetssport og ikke minst løping.

Det er en rekke sporter vi ønsker å dekke, så vi håper at vi kan utvide litt etterhvert.

Vi skjønner jo at ikke alle har mulighet til å bruke masse penger på sport, treningssenter, utstyr og lignende. Derfor tenker vi at vi skal inkludere tips om trening som er enkle, billige og som er mulig å gjøre nesten hvor du befinner deg.

Vi skjønner at det å ikke ha ski eller rulleski er vanskelig når man vil satse på skisport, så vi skal prøve å inkludere måter å trene på som gjør det lettere å spare penger til å skaffe sine egne ski.

Det er jo heller ikke alle steder i landet det er en veldig lang skisesong, derfor fokuserer vi også en del på utholdenhetstrening ettersom dette ofte er en del av skisporten. Dette gjelder da spesielt for langrenn.

Løping er en sport alle kan drive med, men det er viktig å ikke begynne for hardt, da går man ofte fort på en smell. Informasjonen vi deler på denne nettsida er bygget opp slik at du kan begynne som nybegynner og deretter jobbe deg oppover.

Grunnen til at mange faller av treningsprogram er at de starter for hardt. Det er jo ikke sånn at hvis du har et mål om å løfte 100 kg i benkpress, så starter du med 100 kg. Det fungerer jo ikke sånn med utholdenhet heller. Dette må bygges opp over tid. Derfor finner du en del ulike programmer som kan gi deg gradvis forbedring. Det kan jo være at du allerede er ganske trent, men da vil du også finne informasjon du kan bruke til å forbedre både form og intensitet. Dette er viktig for å bygge seg selv opp.

Vi håper også at vi kan gi deg informasjon som er relevant både i forhold til sportsnyheter og andre nyheter innenfor trening. Det er jo ganske mange treningstrender som finnes der ute og det er ikke alle som er like effektive som de hevder. Derfor vil vi også prøve å skrive litt mer om trening som faktisk funker og som ikke bare eksisterer for at du skal kjøpe ting.

Ta kontakt

Hvis det er noe vi har skrevet du mener ikke stemmer så ta gjerne kontakt med oss. Vi er alltid åpen for nye meninger og meldinger.

Uansett så håper vi at du kan lære noe ved å lese denne bloggen.

Det vi prøver å formidle er sportsglede, så vi håper at du kommer til å finne litt mer glede inne i deg selv av å lese denne bloggen!