Velkommen!

Er du glad i å holde deg aktiv?

Da er det bare å lese videre for på denne siden finner du en rekke informasjon om spennende sporter og utøvere.

Du vil blant annet finne informasjon om:

Idrettsstjerner

Er du interessert i å bli en idrettsstjerne? Da finner du mer informasjon om hva de ulike idrettsstjernene gjør for å holde deg i form. Har de en egen treningsrutine? Hva er det som gjør et idrettstalent til en idrettsstjerne?

Utholdenhetssport

Du vil også finne en rekke informasjon om utholdenhetssport. Dette er et tema som er svært populært, ettersom for hvert år som går er det flere som løper 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. Er dette noe du er interessert i? Da er det informasjon for deg å finne på denne nettsiden her.

Skisport

Er du interessert i ski og vil vite mer? Da kommer du til å finne mer informasjon på denne siden også. Det finnes jo, som vi alle vet, en rekke typer skisport, så her er det bare å sette i gang for å finne din favoritt. Hva er det du liker med ski?

Løping

Det å løpe kan jo være svært utfordrende. Det er mye å sette seg inn i, blant annet om hvordan man skal løpe, hva slags sko man skal ha osv. Dette er noe du kommer til å finne mye informasjon om på denne nettsiden. Vi ønsker at alle skal ha sportsglede og noe av det enkleste å begynne med der ute er jo det å løpe. Det er absolutt noe som alle burde prøve seg på, uansett om du vil løpe fort, langt eller intenst.

Langrennsski

Dette er også en side for deg som ønsker å drive med langrenn. Dette er en sport som er svært populær i Norge og også et populært tema her på denne siden.

Vi håper du finner informasjon du kan bruke!